alra woning-&projectstoffering

Tapijt
Vinyl
P.v.c. vloeren
Linoleum
Laminaat
Trapbekleding
Raamdecoraties / Horren

wholesale nhl jerseys usa,cheap mlb jerseys,cheap authentic nhl jerseys,,blog-key11,wholesale nfl jerseys,nfl wholesale jerseys cheap,,cheap custom jerseys,cheap jerseys from china

Werkzaamheden

De ondervloer is de basis van uw vloer en bepaalt het eindresultaat. Een ondervloer moet voldoende vlak en drukvast zijn en eventueel geluidsreducerend, b.v. in een appartement. Ook is niet iedere ondervloer geschikt voor elke vloer en zijn er veel merken en kwaliteitsverschillen, laat u daarom dus goed adviseren.

Wij kunnen alle ondervloerbewerkingen uitvoeren(saneren/schuren/egaliseren/plaatsen plaatmateriaal enz.) Verder kunnen wij ook alle ondervloeren/egalisatie en hulpmaterialen leveren en u hierover adviseren.

Door onze jarenlange ervaring in de woning- en projectstoffering, zijn wij zeer bedreven in het plaatsen van de meeste vloeren, zoals o.a. p.v.c. vloeren, marmoleum, tapijt, vinyl, laminaat, rubber, sportvloeren, enz. Ook kunnen wij deze vloeren leveren en tevens alle aanverwante materialen, zoals b.v. plinten, strippen, onderhoudsmiddelen.


Pvc vloeren

Werkzaamheden

Wij zijn all-round gediplomeerde stoffeerders en leveren en plaatsen alle soorten ondervloeren en vloeren, voor bedrijf en particulier.

Trap bekleden

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van trappen met o.a:
Tapijt (ook Sisal / Kokos ) - Vinyl - Marmoleum - Pvc - Nora Trapvormen

Woninginrichting

Alra plaatst alle vloeren en ondervloeren voor de betere woninginrichters. Ook plaatsen wij alle soorten raamdecoraties en horren.

projectvloeren

Alra plaatst alle ondervloeren, doen alle ondervloerbewerkingen en plaatsen alle soorten vloeren in o.a. ziekenhuizen, hotels, sportclubs, kantoren

Vrijblijvende offertes / advies - volledige fabrieksgarantie en op stoffering - in bezit van vakdiploma en VCA VOL certificaat