alra woning-&projectstoffering

Tapijt
Vinyl
P.v.c. vloeren
Linoleum
Laminaat
Trapbekleding
Raamdecoraties / Horren

Trap bekleden
Wij kunnen uw trap bekleden met: tapijt - vinyl - p.v.c. - marmoleum - Renostairs.

Tapijt
Tapijt heeft een warme uitstraling en een goede contactgeluiddempende eigenschap. Laat u uw trap bekleden met tapijt let dan op hetvolgende;
- het plaatsen van halfronde latten op de voorkant v/d treden voorkomt snelle slijtage, doordat de voorkant v/d trede dan        minder scherp is.
- rubber ondertapijt, geeft minder kans op pletten v/d polen en geeft een betere geluidsisolatie. Tevens zorgt rubber ondertapijt voor meer loopcomfort.

Wilt u eens wat anders kunnen wij uw trap bijvoorbeeld bekleden in twee kleuren(treden andere kleur als stootborden) of de trapboom(zijkant) een andere kleur of bijvoorbeeld een lopereffect met twee kleuren tapijt. Ook kunnen wij uw trap bekleden met Sisal / Kokos tapijt. Er is van alles mogelijk.

Vinyl / Marmoleum / P.v.c.
Vinyl en marmoleum is er tegenwoordig in zeer veel kleuren en motieven en is zeer makkelijk schoon te maken. De trapneuzen zijn er in meerdere kleuren maar er kunnen ook hoeklijnen of speciale trapstrippen worden toegepast.

Een alternatief voor laminaat of hout is vinyl/p.v.c. met houtmotief, dit heeft de uitstraling van hout maar het contactgeluid is minder dan bij toepassing van laminaat/hout. Bijkomend voordeel is dat de prijzen van materialen en plaatsen aanzienlijk lager zijn. Heeft u beneden een p.v.c.(stroken) vloer kunnen wij dezelfde vloer ook toepassen op de trap, waardoor vloer en trap één geheel vormen.

Pvc vloeren

Werkzaamheden

Wij zijn all-round gediplomeerde stoffeerders en leveren en plaatsen alle soorten ondervloeren en vloeren, voor bedrijf en particulier.

Trap bekleden

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van trappen met o.a:
Tapijt (ook Sisal / Kokos ) - Vinyl - Marmoleum - Pvc - Nora Trapvormen

Woninginrichting

Alra plaatst alle vloeren en ondervloeren voor de betere woninginrichters. Ook plaatsen wij alle soorten raamdecoraties en horren.

projectvloeren

Alra plaatst alle ondervloeren, doen alle ondervloerbewerkingen en plaatsen alle soorten vloeren in o.a. ziekenhuizen, hotels, sportclubs, kantoren

Vrijblijvende offertes / advies - volledige fabrieksgarantie en op stoffering - in bezit van vakdiploma en VCA VOL certificaat